Ζήστε τα καλύτερα της Αττικής

Η Αττική είναι συνώνυμη με την Αθήνα, μια από τις πιο σημαντικές ιστορικά πόλεις του κόσμου και μια σύγχρονη μητρόπολη, που σφύζει από ζωή. Αλλά η μαγεία του εκτείνεται πολύ πέρα ​​από το κέντρο, μέχρι την Αττική χερσόνησο μέχρι το ακρωτήριο Σούνιο. Η ακτογραμμή του είναι γεμάτη με παραλίες, μαρίνες, θέρετρα πέντε αστέρων και μικρότερα ξενοδοχεία, και δεκάδες εστιατόρια και μπαρ με θέα στη θάλασσα. Και ας μην ξεχνάμε τα νησιά κοντά στην Αθήνα και τα Κύθηρα, νότια της Πελοποννήσου

Ο ιστορικός και πολιτιστικός πλούτος της Αθήνας, σε συνδυασμό με τη μοντέρνα και νεανική ατμόσφαιρα, την καθιστούν ιδανικό προορισμό για διακοπές στην πόλη. Από τη μία, έχετε την εμβληματική Ακρόπολη και το παγκοσμίου φήμης μουσείο της, την Αρχαία Αγορά, την Πλάκα και το ιστορικό κέντρο. Και από την άλλη, τα πολυτελή εστιατόρια, τα καφέ στους πεζόδρομους, τα καταστήματα, οι γραφικές αγορές, οι γκαλερί με σύγχρονες εκθέσεις και τα καταστήματα τέχνης και αντίκες. Ανακαλύψτε μοναδικά πράγματα να κάνετε στην Αθήνα τώρα!

Είτε λοιπόν αποτελεί μέρος ενός διαλείμματος στην πόλη είτε ως πρόσθετο σε διακοπές μεγαλύτερης διάρκειας, η διαμονή σας στην Αττική θα έχει τα πάντα.

Πηγή: discovergreece.com

× How can I help you?