Κορυφαία πράγματα να κάνετε στο Ναύπλιο

Ίσως είναι η γοητεία της πόλης που ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας. Ίσως είναι ο συνδυασμός των μαγευτικών παραλιών και των γραφικών σοκάκια του. ίσως είναι το γεγονός ότι το Ναύπλιο έχει την ίδια αισθητική με την Πλάκα της Αθήνας, μόνο δεκαπλάσια.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το Ναύπλιο είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές και ρομαντικές πόλεις της Ελλάδας, πολύ αγαπητή τόσο από τους ντόπιους όσο και από τους επισκέπτες, αποδεικνύοντας ότι η φράση του Χένρι Μίλερ δεν είναι παρά αληθινή.

Στην -ήδη υπερβολική- λίστα με τα πλεονεκτήματα του, το να είσαι μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα είναι αρκετά ψηλά, καθιστώντας το Ναύπλιο, πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας, έναν εξαιρετικό προορισμό σύντομης απόδρασης στην Ελλάδα.

Κυβερνούμενο στο παρελθόν από Φράγκους, Ενετούς και Τούρκους κατακτητές, το Ναύπλιο προσφέρει ένα ποικίλο τοπίο με μεσαιωνικά κάστρα, οχυρωμένα νησάκια και εντυπωσιακές παραλίες, ιδανικά για την επόμενη ελληνική σας απόδραση το Σαββατοκύριακο! Εδώ, σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τα κορυφαία πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Ναύπλιο αν θέλετε να το επισκεφτείτε.

Πηγή: greeking.me

× How can I help you?